Μετεκπαίδευση στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων

blog3

Εντατικό 4ετές Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΔΙΚΕΨΥ στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων
 
Έναρξη: Οκτώβριος 2018

Η διαδικασία των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2018.
 
Μετεκπαίδευση στα «νεοψυχαναλυτικά» ρεύματα (όπως η θεωρία των αντικειμενότροπων σχέσεων, η θεωρία του συναισθηματικού δεσμού κ.α) που άνθισαν μετά τον Freud.
 
Επίκεντρο της «νεοψυχαναλυτικής» οπτικής είναι η ανάγκη του ανθρώπου να σχετιστεί με τους άλλους ανθρώπους, που με τη σειρά της πηγάζει από την ανάγκη και τις προσπάθειες του βρέφους να σχετιστεί με τη μητέρα του. Οι συναισθηματικές εμπειρίες που γεννιούνται από την αρχαϊκή αυτή σχέση διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου και επηρεάζουν όλες τις μετέπειτα σχέσεις.
 
Στην Εκπαίδευση δίνεται μεγάλη έμφαση στη βιωματική μάθηση τόσο στο κομμάτι της θεωρητικής κατάρτισης και της επεξεργασίας κλινικών περιπτώσεων, όσο και της προσωπικής ανάπτυξης.
 
 
Χρονική διάρκεια:  Οκτώβριος-Ιούνιος
Ημ. διεξαγωγής:  1 ΣΚ το μήνα, Σάββατο & Κυριακή: 10:00-18:00
Κόστος για κάθε έτος:  € 1.350
Κόστος για τις εποπτείες:  €60 για κάθε ομαδική εποπτεία 90΄
Για εγγραφές έως τέλος Ιουνίου: € 1.200
 
Για τη συμμετοχή 3 εκπαιδευομένων πραγματοποιείται έκπτωση 20%.

Στις αναγραφόμενες τιμές δε περιλαμβάνεται το νόμιμο ποσοστό Φ.Π.Α 24%.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  http://dikepsy.gr/index.php?view=view_article&option=ekpaideusi_sti_neopsixanalitiki_psixotherapeia&lang=el   συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και αποστείλετε ηλεκτρονικά ως επισυναπτόμενο αρχείο στο email: dikepsy@dikepsy.gr
  
 
Όλες οι αιτήσεις εξετάζονται από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο κάθε έτους. Εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια οι ενδιαφερόμενοι καλούνται σε προσωπική συνέντευξη κατά την οποία θα λάβουν το αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης.