Εκπαιδευτικές Κάρτες Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

blog3
Το εκπαιδευτικό υλικό του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ – ειδικές κάρτες Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης για παιδιά με Αναπτυξιακές Δυσκολίες απευθύνεται σε θεραπευτές, εκπαιδευτικούς και γονείς που ασχολούνται θεραπευτικά με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και της νοητικής στέρησης.
 
 
Πρόκειται για Εκπαιδευτικό υλικό 300 καρτών του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ που αποτελείται από 2 σετ καρτών με διαφορετική εικονογράφηση (έγχρωμη & ασπρόμαυρη) για όλα τα παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες.
 
 
Τα θέματα σεξουαλικότητας απασχολούν σημαντικά τις οικογένειες με παιδί στο φάσμα του αυτισμού και της νοητικής στέρησης και προβληματίζουν αρκετά τους γονείς ως προς τον κατάλληλο χειρισμό σε κάθε συνθήκη. Αφενός παρατηρείται πως μπορεί η οικογένεια να δυσκολεύεται να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα αυτό και να δίνει έμφαση σε άλλους τομείς μάθησης και εκπαίδευσης. Άλλοτε πάλι μπορεί να το φέρουν οι γονείς σαν βασικό θέμα που τους προβληματίζει, τους προκαλεί αμηχανία και ζητούν άμεσα καθοδήγηση για αυτό.
 
 
Στο 2ήμερο πρακτικό σεμινάριο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ & ΔΑΦ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 28 – 29  Απριλίου 2018 θα παρουσιαστεί αναλυτικά το παρόν εκπαιδευτικό υλικό
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://dikepsy.gr/index.php?view=view_seminars&option=seminars&item=1412151338&lang=el 
 
 
 
 
Για περαιτέρω πληροφορίες
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
στα τηλ: 210-2830100 και 698 8080383 .